“O” İSİM BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI …

Bakırköy’ün sevilen ismi dizi film oyuncusu ve yönetmen Cüneyt Çeliksoy Bakırköy belediye başkan adaylığına hazırlanıyor . Ak Parti Bakırköy teşkilatında daha önce görev almış ve daha sonrasında da eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisinde il yönetim kurulu üyeliği ve Bakırköy ilçe Başkanlığı görevlerini yapan Çeliksoy; 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Bakırköy belediye başkan […]

 “O” İSİM BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI …

26.11.2023 - 20:42

Güncelleme : 26.11.2023 - 20:42

Bakırköy’ün sevilen ismi dizi film oyuncusu ve yönetmen Cüneyt Çeliksoy Bakırköy belediye başkan adaylığına hazırlanıyor .

Ak Parti Bakırköy teşkilatında daha önce görev almış ve daha sonrasında da eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisinde il yönetim kurulu üyeliği ve Bakırköy ilçe Başkanlığı görevlerini yapan Çeliksoy; 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Bakırköy belediye başkan adaylığını tüm Bakırköy’ün teveccühünü alarak hazırlanıyor. Şu an için Cüneyt Çeliksoy tarafından hangi partiden aday olacağı belli değil ancak iddialara göre Gelecek Partisi’nin Bakırköy’deki adayı olacağı söylentiler arasında. Bakırköy’deki siyasi partilerden destek alarak Bakırköy’ü ve Bakırköy’lüyü daha müreffeh ve yaşanılabilir bir ilçe haline getireceği öne sürülüyor. Çeliksoy Bakırköy’de kazanacak tek aday olarak şu an için görülmektedir. ilerleyen günlerde Çeliksoy’un adaylığını açıklaması bekleniyor.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın