MUHTAR HALİL AY GÖNÜLLERE DOKUNDU

Antalya’da Haşim İşcan Mahallesi Muhtarı Halil Ay, her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını sürdürüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar için günlük 40 kişilik yemek verecek olan Muhtar Ay, her gün 400 vatandaşa da muhtarlıkta pide dağıtımı yapacak. “VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ” Göreve geldiği günden bu yana önemli çalışmalara imza atan Haşim İşçan Mahallesi Muhtarı Halil Ay, Ramazan […]

 MUHTAR HALİL AY GÖNÜLLERE DOKUNDU

12.03.2024 - 17:28

Güncelleme : 12.03.2024 - 17:28

Antalya’da Haşim İşcan Mahallesi Muhtarı Halil Ay, her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını sürdürüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar için günlük 40 kişilik yemek verecek olan Muhtar Ay, her gün 400 vatandaşa da muhtarlıkta pide dağıtımı yapacak.

“VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ”

Göreve geldiği günden bu yana önemli çalışmalara imza atan Haşim İşçan Mahallesi Muhtarı Halil Ay, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara şefkat elini uzattı.

Muhtarlıkta her gün 400 pide dağıtımı yapacağını söyleyen Muhtar Halil Ay, “Muhtarlığım döneminde önemli işlere imza attım. Bundan sonra da bu hizmetlerimi sürdürmek istiyorum. İhtiyaç sahibi mahalle sakinlerimizin de daima yanındayız. Bu kapsamda muhtarlığımızda her gün 400 adet Ramazan Pidesi dağıtacağız. Ayrıca ihtiyaç sahibi 40 kişiye de her gün yemek dağıtımı gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber: Haluk Özçelik

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın