“DOKTORUMA DOKUNMA” KİTABININ TANITIMI YAPILDI

14 Mart Tıp Bayramında şiddete uğrayan ve dışlanan doktor ve sağlık çalışanlarını kaleme alarak 5. Kitabına imza atan Yazar Sevim Tutar Arıcak, “Doktoruma Dokunma” kitabının tanıtımını Devlet Hastanesinde yaptı. Doktorlara karşı işlenen insanlık suçlarını anlatan kitapta, Konya Şehir Hastanesinde Doktor Ekrem Karakaya’nın öldürülmesi, şiddet gören ve öldürülen görev şehidi doktorlar ile 6 Şubat depreminde hayatını […]

 “DOKTORUMA DOKUNMA” KİTABININ TANITIMI YAPILDI

15.03.2024 - 17:28

Güncelleme : 15.03.2024 - 17:28

14 Mart Tıp Bayramında şiddete uğrayan ve dışlanan doktor ve sağlık çalışanlarını kaleme alarak 5. Kitabına imza atan Yazar Sevim Tutar Arıcak, “Doktoruma Dokunma” kitabının tanıtımını Devlet Hastanesinde yaptı.

Doktorlara karşı işlenen insanlık suçlarını anlatan kitapta, Konya Şehir Hastanesinde Doktor Ekrem Karakaya’nın öldürülmesi, şiddet gören ve öldürülen görev şehidi doktorlar ile 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden doktorlarda konu ediliyor.

“BİR DOKTOR ÇOK ZOR YETİŞİYOR”
Fethiye doktorlar “doktoruma dokunma” kitabının sağlık çalışanlarının ve doktorlara karşı işlenen suçlara karşı toplumu bilinçlendirme adına çok güzel bir çalışma olduğunu ifade etti.


Kitabın 14 Mart Tıp Bayramına yetişmesine yönelik büyük emek verdiğini belirten Yazar Sevim Tutar Arıcak, “Bir doktor çok zor yetişiyor. Yıllarca eğitim alıyor, doktor olduktan sonra da okumaya devam ediyor.

Ancak hayatında bir kitap okumamış biri geliyor ve acımasızca katlediyor. O yüzden bu kitabı 6 Şubat depreminde ölen ve görevi başında öldürülen görev şehidi olan bütün doktorlara ithaf ediyorum” diyerek önümüzdeki gümlerde imza günü de düzenleyip sağlıkçıların insanlık için ne kadar önemli olduğunu toplum bilincine aşılayacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın