“Alanya’da Başlayan ‘Her Renkte Aşk’ Filminin Çekimlerine Mevlüt Çavuşoğlu’nun Özel Ziyareti”

“Selçuk Kılıç ve Özlem Gezgin’in Başrollerini Paylaştığı Filmin Setine Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Damga Vurdu” Alanya’da çekimleri devam eden “Her Renkte Aşk” adlı sinema filmi, başrollerini Selçuk Kılıç ve Özlem Gezgin’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Alp Can Yolyapan’ın oturduğu bir yapıma dönüşüyor. Starworks Productions’ın yapımcılığını üstlendiği film, boyacılık yaparak geçimini sağlayan üç kız kardeşin dokunaklı […]

 “Alanya’da Başlayan ‘Her Renkte Aşk’ Filminin Çekimlerine Mevlüt Çavuşoğlu’nun Özel Ziyareti”

31.01.2024 - 17:13

Güncelleme : 31.01.2024 - 17:13

“Selçuk Kılıç ve Özlem Gezgin’in Başrollerini Paylaştığı Filmin Setine Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Damga Vurdu”

Alanya’da çekimleri devam eden “Her Renkte Aşk” adlı sinema filmi, başrollerini Selçuk Kılıç ve Özlem Gezgin’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Alp Can Yolyapan’ın oturduğu bir yapıma dönüşüyor. Starworks Productions’ın yapımcılığını üstlendiği film, boyacılık yaparak geçimini sağlayan üç kız kardeşin dokunaklı hikayesiyle izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor.

Filmin devamında ise izleyicileri iş insanı Tarık ve Sinem’in aşk dolu serüveni bekliyor. Başrollerde Tarık karakterini canlandıran Selçuk Kılıç ve Sinem’i temsil eden Özlem Gezgin, duygusal bir hikayenin baş aktörleri olarak dikkat çekiyor. Kadroda yer alan diğer önemli isimler arasında Cahit Kayaoğlu (Kaya), Seda Yanak (Ayça), Zeynep Urhan (Ezgi) gibi deneyimli oyuncular da yer alıyor.

Film çekimleri sırasında sete özel bir ziyaret gerçekleşti. Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Her Renkte Aşk” ekibiyle buluşarak filmin çekimlerine destek verdi. Özel ziyareti sırasında oyuncularla sohbet eden Çavuşoğlu, film ekibine başarılar diledi.

Setteki bu özel anlar, filmin çekimlerine ayrı bir renk kattı. Mevlüt Çavuşoğlu’nun ziyaretiyle ilgili yapılan açıklamalarda, eski bakanın filmin konseptine duyduğu ilgi ve setteki samimi atmosferin altı çizildi. “Her Renkte Aşk” filminin, sadece romantizmle değil, aynı zamanda güçlü bir oyuncu kadrosu ve özgün hikayesiyle de dikkat çekeceği belirtiliyor.

“Her Renkte Aşk”, Türk sinemasının önemli isimlerini bir araya getirerek, izleyicilere duygu dolu bir sinema deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Filmin çekimleri devam ederken, setteki özel ziyaretler ve paylaşılan keyifli anlar, filmin merakla beklenen yapım sürecini daha da heyecanlı kılıyor.

Haber:Haluk Özçelik

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın